Buikvet verbranden: De beste tips!

Enorm veel mensen vragen zich af hoe ze van hun buikvet af kunnen komen. Je buik is de plek waar het meeste vet word opgeslagen. Dit vinden mensen vaak niet mooi. Verder is te veel vet ongezond voor je. Het kan je risico op aandoeningen zoals hartproblemen en diabetes verhogen. Mensen hopen vaak op een wondermiddel dat alleen hun buikvet verbrandt. Dit bestaat helaas niet. Alle tips die wij geven helpen bij het afvallen, dit zal uiteindelijk ook je buikvet verbranden, maar het is niet mogelijk om op een specifieke plek af te vallen. Gelukkig kun je het afvalproces wel een stuk makkelijker maken. Wanneer je deze tips volgt, zullen de kilo’s er vanaf vliegen!

Let op je calorieën

Als je wilt afvallen, dan is het belangrijk dat je niet teveel calorieën binnen krijgt. Wanneer je vet wilt kwijtraken, zal je minder energie moeten eten dan dat je verbruikt. Vergeet daarom niet je calorieën te tellen. Dit zal je echter geen informatie geven over hoe gezond het eten is. Je kunt je afvragen “Hoeveel calorieën heb ik nodig?” Dit verschilt per persoon. Een man mag over het algemeen meer calorieën nodig dan een vrouw. Verder kan het ook nog liggen aan hoe actief de persoon is. Wanneer je meer energie verbruikt, mag je ook meer eten.

Eet genoeg eiwitten

Wanneer je niet genoeg eiwitten binnen krijgt, kan je lichaam niet effectief vet verbranden. Wanneer je weinig calorieën eet en je lichaam gewicht kwijtraakt, verlies je zowel vet als spieren. Het is belangrijk dat je bij dit proces genoeg eiwitten eet, zodat je de vetverbranding optimaliseert en je spieren behoudt. Verder geven eiwitten je een vol gevoel. Dit gevoel kan lang duren, hierdoor eet je minder en kun je gemakkelijker vet verbranden.

Beweeg meer

Als je afvallen nog makkelijker wilt maken, dan is het belangrijk dat je voldoende beweegt. Bewegen is niet alleen goed voor het afvallen, maar is ook nog eens super gezond! Wanneer je sport, verbrand je meer calorieën. Zo zit je sneller onder je dagelijkse energieverbruik en kun je over het algemeen meer eten. Bewegen is goed tegen hart-en vaatziekten, depressie en botontkalking. Ook verbetert regelmatig bewegen de stofwisseling in je bloed.

Omega 3 olie

Omega-3 vetzuren staan bekend om hun positieve effecten op hart en bloedvaten. Deze vetten zijn essentieel voor vetverbranding. Omega 3 vetten verbeteren de verbranding van het lichaamsvet wanneer je aan het bewegen bent. Het zorgt ook voor betere bloedtoevoer naar je spieren. Verder heeft omega 3 nog veel meer voordelen. Het is bijvoorbeeld goed voor je hart, hersenfunctie en goed tegen depressie.

Slaap voldoende

Je zou je kunnen afvragen, waarom is slaap effectief voor het afvalproces? Wanneer je slaapt eet je niet, dit zal er voor zorgen dat je lichaam calorieën verbrandt. Het word aangeraden om 7-8 uur per nacht te slapen. Wanneer je slaapt, maakt je lichaam nieuwe hormonen aan, repareert het wondjes en veel meer. Als je een goede nachtrust hebt gehad, heb je minder honger. Je bouwt spieren en maakt betere keuzes omdat je uitgerust bent. Dit zal je enorm helpen bij het afvallen.

Drink genoeg water

Voldoende water drinken is ontzettend belangrijk tijdens het afvallen. Wanneer je voldoende water drinkt, wordt je vetverbranding gestimuleerd. Er zitten geen calorieën in water, dit maakt het de ideale vervanger voor frisdranken en andere dranken met veel calorieën. Het zorgt er ook voor dat je voller zit en hierdoor minder snel een snack pakt. Het wordt aangeraden om 1,5 – 2 liter water per dag te drinken.

Vitamine C

Vitamine C vind je vooral in citrusvruchten. Dit is een van de beste vitamines die je kunt nemen. Het heeft eindeloos veel voordelen. Vitamine C is betrokken bij stofwisselingsprocessen. Het helpt je lichaam sneller vet verbranden. Het verbetert de aanmaken van carnitine, dit is ook goed voor de vetverbranding. Het is moeilijk om elke dag genoeg vitamine C binnen te krijgen via alleen eten. Daarom raden wij het aan om altijd extra vitamine C in huis te hebben, bijvoorbeeld als supplement.

Afvallen met Mr. and Mrs. Green

Wil je graag wat extra buikvet verbranden? Bij Mr and Mrs Green hebben wij alle kennis over afslanken. Bij ons vind je allerlei supplementen die jou razendsnel vet laten verbranden. Meer weten? Check onze producten voor afslanken. Heb je hulp nodig bij het afvallen? Dan kun je altijd contact met ons op nemen, we geven je graag advies.

nl Dutch
X

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.