Een platte een strakke buik; met CLA supplementen pak je buikvet effectief aan!

Een platte een strakke buik; met CLA supplementen pak je buikvet effectief aan!

Grote kans dat je nog nooit van CLA hebt gehoord. Maar als we spreken over omega-vetzuren dan gaat er waarschijnlijk wel een belletje rinkelen! Conjugated Linoleic Acid (afgekort CLA) is geconjugeerd linolzuur. Beter bekend als een vorm van tweevoudig onverzadigd omega-6-vetzuur.

CLA is een essentieel vetzuur. Ons lichaam heeft dit nodig om goed te kunnen functioneren, maar nu komt het; we maken dit helaas niet zelf aan. Daarom kan CLA een goede uitkomst bieden bij het afslanken. CLA zorgt niet direct voor minder kilo’s op de weegschaal, maar door dagelijks 3 capsules te slikken zorg je er wel voor dat vetopslag sterk verminderd wordt, spieropbouw gestimuleerd wordt en dat je stofwisseling, ook wel je metabolisme genoemd, versneld wordt.

De invloed van CLA op het lichaam is wetenschappelijk onderzocht. Uit deze studies naar dit vetzuur kan geconcludeerd worden dat het een positief effect heeft op het afslanken. De hoeveelheid lichaamsvet neemt namelijk af, terwijl de hoeveelheid vetvrije lichaamsmassa juist toeneemt. Er wordt vooral een afname van buikvet gezien, wat natuurlijk bij veel mensen een probleemzone is waar overtollig vet te vinden is.

Naast dat CLA effectief is als je graag wat slanker door het leven wilt gaan, is het ook nog eens super goed voor je algehele gezondheid! Het vervangen van verzadigd vet door onverzadigd vet verlaagt het LDL cholesterolgehalte en vermindert de kans op hart- en vaatziekten. Dat is wel een groot pluspunt als je het ons vraagt!

Verder heeft CLA ook invloed op je huid. Een tekort aan Linolzuur leidt namelijk tot een droge huid waarbij je ook last kunt krijgen van schilfers en droogtelijnen.

Omega 6 vetzuur vind je voornamelijk in plantaardige oliën zoals zonnebloemolie, maïsolie, sojaolie en margarine. Kom je dit essentiële vetzuur te kort, dan kan het slikken van de CLA capsules van Mr. and Mrs. Green een ware uitkomst bieden!

Klik hier om dit product te bestellen.

Leave A Comment

nl Dutch
X

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.