Één van de meest essentiële must-haves voor een gehydrateerde huid is Hyaluronzuur!

Één van de meest essentiële must-haves voor een gehydrateerde huid is Hyaluronzuur!

Hyaluronzuur is een zeer vochtinbrengende krachtpatser! Ons lichaam produceert van nature Hyaluronzuur. Dit stofje speelt een belangrijke rol om de huid gehydrateerd en veerkrachtig te houden.

Hyaluronzuur is een natuurlijk voorkomende Polysaccharide (suiker) dat in zowel de huid als het bindweefsel in ons hele lichaam aanwezig is. Het zal je misschien verbazen maar één enkele Hyaluronzuur-molecuul kan tot 1.000 keer zijn eigen gewicht aan water vasthouden! En dan kan het er zelfs ook nog voor zorgen dat het geleidelijk in de huid vrijkomt. Je kunt je voorstellen dat het daardoor een belangrijke rol speelt bij het hydrateren van de huid.

Verder heeft Hyaluronzuur antioxiderende eigenschappen, wat betekent dat het kan helpen om de huid te beschermen tegen schade die ontstaat door vrije radicalen. Alsof dat nog niet genoeg is helpt dit wonder stofje ook om de elasticiteit op orde te houden en stimuleert het wondgenezing!

Naast dat het mega goed is voor alle huidtypes en huidcondities is het ook erg goed voor de rest van je lichaam. Het houdt bijvoorbeeld ook je gewrichten en je bindweefsel soepel. Ook heeft het een antibacteriële werking, waardoor wondgenezing versnelt. Eigenlijk is Hyaluronzuur van vele markten thuis!

Hyaluronzuur wordt veel verwerkt in cosmetica producten. Er zijn goede crèmes waar Hyaluronzuur in zit. Om nog meer binnen te krijgen en echt te werken aan een betere huid van binnenuit, hebben wij supplementen samengesteld die voor iedereen geschikt zijn en snel worden opgenomen door het lichaam!

Kortom, wil je werken aan een soepele, goed gehydrateerde en jonge huid? Dan zijn de Hyaluronzuur capsules van Mr. and Mrs. Green jouw absolute must-have!

Klik hier om dit product te bestellen.

Leave A Comment

nl Dutch
X

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.