Jouw huid jong, strak en stralend houden? Collageen Drink is jouw skin saver!

Jouw huid jong, strak en stralend houden? Collageen Drink is jouw skin saver!

Vanaf je 25e loopt de hoeveelheid collageen in je lijf helaas ieder jaar een beetje terug. Gemiddeld zo’n 1% per jaar! Dat is al best wat, maar vanaf je 40 gaat het helemaal hard. Nu denk je misschien; waarom is dit erg? Je huid wordt er steeds slapper van en dat betekent dat die fijne lijntjes echt zichtbare lijnen worden en ze niet meer zo makkelijk terugveren na het lachen. Daarnaast heeft het verlies aan collageen niet alleen effect op je gezichtshuid. Denk ook eens aan een slappe huid op je buik, aan de binnenkant van je benen en bij je bovenarmen. Is dit huidverslappingsproces voor jou een echte no-go? Mr. and Mrs. Green heeft Collageen Drink ontwikkeld om dit natuurlijke proces af te remmen! 

Allereerst gaan we wat dieper in op Collageen. Het eiwit Collageen komt erg veel voor in het lichaam, ongeveer 30%. Collageen is een belangrijk bestanddeel van het bindweefsel. Ons bindweefsel heeft meerdere functies. Zo geeft het steun en stevigheid aan verschillende weefsels (denk bijvoorbeeld aan bot- en spierweefsel) in ons lichaam en off course.. aan de huid. 

Collageen wordt al jaren verwerkt in crèmes en supplementen. Collageen drankjes zijn wat nieuwer en worden over de hele wereld steeds populairder en dat is natuurlijk niet voor niets! Het eiwit Collageen heeft tenslotte zoveel voordelen en de aanmaak hiervan kun je goed stimuleren van binnenuit. Je lichaam maakt (gelukkig!) voortdurend nieuw collageen aan. Dat gebeurt in de fibroblasten. Om je huid zo lang mogelijk een jeugdige uitstraling te geven wil je het collageen gehalte zo hoog mogelijk houden en de Collageen aanmaak maximaal stimuleren.

Collageen Drink van Mr. and Mrs. Green is een Collageen poeder dat een positief effect heeft op de aanmaak van nieuw Collageen. Hierdoor worden verschillende weefsels elastischer én steviger. Last van cellulite? Een bijkomend voordeel is dat cellulite minder zichtbaar wordt als je Collageen Drink dagelijks neemt. Collageen Drink is geschikt voor iedereen die het belangrijk vindt om actief iets te doen aan het behoud van een strakke en gladde huid van binnenuit. 

Wij adviseren om elke dag een (afgemeten) schepje Collageen poeder op te lossen in een glas met water en dit op te drinken. Je kunt ons erop vertrouwen dat het niet vies is! Met een flacon kun je 30 dagen doen als je jezelf houdt aan de aanbevolen dagelijkse inname. Na een tijdje zul je zelf merken en zien dat jouw huid strakker, steviger en stralender wordt!

Klik hier om dit product te bestellen.

Leave A Comment

nl Dutch
X

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.