Krijg volop energie en laat Acetyl-L-Carnitine werken aan jouw vetverbranding!

Krijg volop energie en laat Acetyl-L-Carnitine werken aan jouw vetverbranding!

Merk jij dat je ondank meerdere afslank pogingen alleen maar aankomt in plaats van dat je afvalt? Grote kans dat je een tekort hebt aan L-Carnitine. Dit zullen we je verder uitleggen. L-Carnitine is een aminozuur dat veelvuldig in je weefsels in het lichaam voorkomt. Wanneer je een tekort hebt aan dit belangrijke aminozuur zul je sneller vermoeid raken en kun je aankomen. Hoe dit komt? L-Carnitine zorgt voor de verbranding van vetzuren en draagt bij aan een normale energieproductie. Kom je hierin te kort, raakt je lichaam uit balans en heeft dit gevolgen voor je gewicht en je energie niveau.

Een goede stofwisseling is altijd van belang, maar al helemaal als je wat kilo’s op de weegschaal kwijt wilt. L-Carnitine heeft invloed op je spijsvertering. Vet kan pas worden verbrand als het in aanraking komt met Carnitine. Als je dit weet is het logisch dat als je een tekort hebt aan Carnitine dat je vet niet verbrand wordt. En wat gebeurd er met vet dat niet verbrand wordt? Dat wordt opgeslagen.. en dat is wel het laatste dat je wilt als je al in strijd bent met de kilo’s die jouw weegschaal aangeeft.

L-Carnitine kun je uit je voeding halen. Het komt met name voor in (rood) vlees. Ook vind je het in veel mindere mate in zuivel, noten, zaden, granen, groenten en peulvruchten. Vooral als je vegetarisch bent kun je gemakkelijk een tekort hebben en is een supplement met Acetyl-L-Carnitine aan te raden. Ook wanneer je veel sport is dit supplement een uitkomst! Dit aminozuur helpt je namelijk om je spieren sterker te maken en zorgt er ook voor dat je spiermassa op peil blijft.

Je vindt over het algemeen veel suppletie met enkel L-Carnitine. Wij hebben ervoor gekozen om supplementen samen te stellen op basis van Acetyl-L-Carnitine. Dit heeft als voordeel boven L-carnitine dat de gunstige effecten op het zenuwstelsel groter zijn. Daarnaast wordt de hersenfunctie beter ondersteund en ben je beter beschermt bij veroudering omdat Acetyl-L-carnitine zorgt voor sterke antioxidant activiteit in zenuwweefsel.

Klik hier om dit product te bestellen.

Leave A Comment

nl Dutch
X

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.