Lange, volle, sterke en glanzende haren;de droom van elke vrouw! Nu binnen handbereik met Haar Formule Vrouw!

Lange, volle, sterke en glanzende haren;de droom van elke vrouw! Nu binnen handbereik met Haar Formule Vrouw!

Kijk jij vol verlangen naar vrouwen met prachtige volle kapsels? Niet iedere vrouw is van nature gezegend met veel en dik haar. Je genen spelen hierbij uiteraard een belangrijk rol. Gelukkig zijn er tegenwoordig tal van manieren om toch met een volle haardos voor de dag te komen. De makkelijkste en snelste manier is uiteraard het laten zetten van hair extensions. Maar ben je op zoek naar een meer natuurlijke manier om je eigen haren te verdikken, dan zit je met de Haar Formule Vrouw van Mr. and Mrs. Green helemaal goed!

Je haar is opgebouwd uit drie lagen. De kern heet de medulla en bestaat uit keratine. De middelste laag is een vezelachtige keratinelaag, de cortex genaamd. En de buitenste laag is de schacht. Die is het stevigst en bestaat uit harde keratine schubben die een goede beschermlaag vormen. Wanneer je deze 3 lagen maximaal voedt, zul je sterker, dikker en glanzender haar krijgen. Onze capsules zijn hier speciaal op gericht en voeden het haar en de hoofdhuid maximaal!

Mooi en sterk haar begint bij de haarwortels en de hoofdhuid. Vitamine A zorgt ervoor dat de hoofdhuid gezond wordt én blijft. Haar Formule Vrouw bevat alle nodige vitamines en mineralen. Daarnaast is L-cysteïne, een bestanddeel van het eiwit keratine toegevoegd omdat dit de belangrijkste bouwsteen is van het haar. Biotine kan niet ontbreken omdat dit ervoor zorgt dat je haargroei gestimuleerd wordt. Verder hebben we Koper toegevoegd om te zorgen voor een normale pigmentatie van het haar.

Dit product is geschikt voor alle haartypes en werkt het beste als je dagelijks 2 capsules per dag inneemt. Idealiter verdeeld over de dag tijdens een maaltijd. Na een aantal weken zul je een groot verschil merken! Jouw haar zal minder snel uitvallen, sneller groeien, steviger worden en minder snel afbreken. Ook krijgen jouw haren een prachtige glans!

Klik hier om dit product te bestellen.

Leave A Comment

nl Dutch
X

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.