Met Curcuma & Orthosiphon verbeter je jouw algehele gezond en raak je ook nog eens wat kilo’s kwijt!

Met Curcuma & Orthosiphon verbeter je jouw algehele gezond en raak je ook nog eens wat kilo’s kwijt!

Voor het product Curcuma & Orthosiphon nemen we je even mee terug in de tijd. Deze twee kruiden zijn namelijk eeuwen geleden al ontdekt en werden toen al gebruikt door de mens bij bepaalde aandoeningen! Wat waren mensen in die tijd al slim van nature. Wat bleek later? Naast de heilzame werking stimuleren deze kruiden ook gewichtsverlies! Omdat de werking al eeuwen geleden bewezen is, hebben wij de twee super kruiden Curcuma en Orthosiphon gecombineerd in één product omdat dat de kruiden elkaar versterken wanneer je wilt afvallen.

We zoomen even in op het kruid Curcuma. Curcuma heeft een zeer positief effect op je algehele gezondheid. Het verhoogt namelijk glutathion, de belangrijkste lichaamseigen antioxidant. Antioxidanten vangen vrije radicalen weg. Dit zijn agressieve stoffen die in ongunstige gevallen schade kunnen geven aan cellen en weefsels. Zo kunnen antioxidanten helpen tegen beschadiging hiervan en daarmee mogelijk op de lange termijn ziekten als kanker en hart- en vaatziekten voorkomen. Daarnaast werkt Curcuma zeer stimulerend op je spijsvertering, versnelt de vetverbranding en werkt ontgiftend.

Dan komen we aan bij het kruid Orthosiphon. Dit is een plant die in de volksgeneeskunde al eeuwenlang wordt gebruikt om nier- en blaasaandoeningen tegen te gaan. In het verre verleden maakte men er thee van, vandaar dat dit kruid ook wel Javaanse nierthee wordt genoemd. Orthosiphon werkt zeer vochtafdrijvend en ontstekingsremmend door de antibacteriële eigenschappen. Heb je aanleg voor het ontwikkelen van nierstenen? Dan is dit sowieso een ideaal product voor jou omdat het nierstenen verkleint, de urineleiders ontspant (omdat de uitscheiding van urinezuur verhoogt) en de ontwikkeling van nieuwe nierstenen verkleint.

Door de synergetische werking van deze twee kruiden samen bereiken ze samen vele gezondheidsvoordelen en biedt het een uitstekende en natuurlijke stimulans voor het afslanken. Door de vochtafdrijvende werking, de remming van oxidatieve stress en de verlaging van de bloedsuikerspiegel wordt afslanken door middel van deze capsules wat gemakkelijker. Een bijkomend voordeel is ook dat je gezondheid er echt sterk door verbeterd kan worden wanneer je 3 capsules per dag inneemt. Vroeger toen deze kruiden werden ontdekt werd er vooral thee van getrokken, maar tegenwoordig vind je deze twee kruiden vooral in capsule vorm, wel zo makkelijk!

Klik hier om dit product te bestellen.

Leave A Comment

nl Dutch
X

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.