VOLG ONS VIA:

Abonnementen van Mr. and Mrs. Green

Bij Mr. and Mrs. Green kan je kiezen voor het aanschaffen van losse producten, of kiezen voor herhaalgemak. Met dit laatste ga je een maandelijks abonnement aan, waarbij de producten naar keuze automatisch worden opgestuurd. Deze kan je elke maand aanpassen, en eventueel extra aanvullen. Door te kiezen voor een abonnement is er sprake van een aanzienlijke korting, dit is dus zeker interessant als je inmiddels regelmatig bij ons besteld. Benieuwd welke producten jij nodig hebt? Doe dan de gratis test op onze website, of boek een consult met onze orthomoleculaire therapeut. 
 • Zet op Wishlist
  Zet op Wishlist
  No Reviews

  Gepersonaliseerd vitamine abonnement – 6 maanden

  Elke maand drie producten naar keuze tegen flinke korting
  64.95 / maand voor 6 maanden
 • Zet op Wishlist
  Zet op Wishlist
  No Reviews

  Gepersonaliseerd vitamine abonnement – 12 maanden

  Elke maand drie producten naar keuze tegen flinke korting
  54.95 / maand voor 12 maanden

Hoe werkt het?

 • Schaf via onze webshop het herhaal abonnement aan. Je kan hierbij kiezen voor een 6-maanden abonnement of een 12-maanden abonnement.
 • Iedere maand kun je jouw producten uitzoeken zodat je op tijd je refill in huis hebt.
 • Na 6 of 12 maanden stopt het abonnement automatisch. Wil je verlengen? Dat kun je in je account gemakkelijk zelf doen.

Waarom een abonnement?

 • Onderzoek heeft uitgewezen dat tekorten in je lichaam niet zomaar zijn aangevuld. Het kost tijd om middels suppletie je gezondheid te optimaliseren. Je lichaam heeft ook een geruime periode nodig om zich te herstellen. Vandaar dat een terugkerend gebruik van de juiste supplementen zeer belangrijk is voor een optimaal resultaat.
nl Dutch
X

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.