Abonnementen van Mr. and Mrs. Green

Bij Mr. and Mrs. Green kan je kiezen voor het aanschaffen van losse producten, of kiezen voor herhaalgemak. Met dit laatste ga je een maandelijks abonnement aan, waarbij de producten naar keuze automatisch worden opgestuurd. Aangezien wij het bij Mr. and Mrs. Green enorm belangrijk vinden dat we alleen producten opsturen die je daadwerkelijk nodig hebt, doe je twee keer per jaar een bloedtest, thuis af te nemen, waarbij de orthomoleculair therapeut nadien een volledig gepersonaliseerd gezondheidsplan voor je opstelt en automatisch de benodigde supplementen aan je account toevoegt. Deze worden vervolgens elke maand naar je opgestuurd.

 • Zet op Wishlist
  Zet op Wishlist
  64.95 / maand voor 6 maanden
 • Zet op Wishlist
  Zet op Wishlist
  54.95 / maand voor 12 maanden
 • Zet op Wishlist
  Zet op Wishlist
  94.95 / maand voor 6 maanden
 • Zet op Wishlist
  Zet op Wishlist
  No Reviews

  Gepersonaliseerd vitamine abonnement – 12 maanden

  Inclusief 2x bloedtest
  84.95 / maand voor 12 maanden

Hoe werkt het?

 • Schaf via onze webshop het herhaal abonnement aan. Je kan hierbij kiezen voor een 6-maanden abonnement waarbij je recht hebt op 1 bloedtest inclusief gezondheidsplan, of een 12-maanden abonnement waarbij je recht hebt op 2 bloedtesten en 2 gezondheidsplannen.
 • Wij sturen elke zes maanden de bloedtest kit naar je thuisadres op, waarbij je ervoor kan kiezen bij jezelf bloed af te nemen of via PMO
 • Als je hebt gekozen voor prikken bij PMO neem je zelf contact op met PMO voor een afspraak
 • Als je hebt gekozen voor prikken thuis zorg je vervolgens voor een staaltje van je eigen bloedbeeld door zelf te prikken en deze binnen 24 uur op te sturen. Let op! Je stuurt deze het beste alleen op tussen maandag en donderdag aangezien het laboratorium in het weekend gesloten
 • of je nou kiest voor een thuis bloedtest of een test via PMO: de bloedtest wordt altijd uitvoerig toegelicht met een customized gezondheidsplan opgesteld door ons team aan orthomoleculaire therapeuten en maandelijks aangevuld met drie verschillende soorten supplementen van Mr. and Mrs. Green, om jouw drie grootste tekorten aan te vullen. 
 • Mr. and Mrs. Green stuurt jou enkele werkdagen na de uitslag van de bloedtest drie verschillende soorten supplementen toe die aansluiten bij jouw bloedbeeld.

Waarom een abonnement?

 • Onderzoek heeft uitgewezen dat tekorten in je lichaam niet zomaar zijn aangevuld. Het kost tijd om middels suppletie je gezondheid te optimaliseren. Je lichaam heeft ook een geruime periode nodig om zich te herstellen. Vandaar dat een terugkerend gebruik van de juiste supplementen zeer belangrijk is voor een optimaal resultaat.

Waarom je bloed testen?

 • Onderzoek heeft uitgewezen dat het lukraak slikken van vitamines schadelijk kan zijn voor de gezondheid. Zo kan bijvoorbeeld een te veel aan Vitamine B zorgen voor zenuwschade. Mr. and Mrs. Green is van mening dat het belangrijk is dat de benodigde vitamine suppletie nauwgezet dient te worden opgevolgd. De meest nauwkeurige methode hierbij is dat de meting wordt gedaan middels een bloedtest.
nl Dutch
X

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.