Bloedtest voor thuis

“Je gezondheid is je grootste goed ” is het motto van Mr and Mrs Green. En aangezien bijna alles is te herleiden uit je eigen persoonlijke bloedbeeld is het essentieel af en toe te kiezen voor een check-up van je bloedwaarden, met name om er achter te komen welke vitamines en mineralen jij dient aan te vullen middels suppletie.

Heb jij onverklaarbare klachten (vermoeidheid, huidklachten, darmklachten, last van je hormonen enz) en komt er niets naar voren bij de huisarts waar je mogelijk ook al bloed geprikt heb? De test van Mr and Mrs Green gaat verder en meet ook op energetisch niveau en kan diverse tekorten en intoleranties aantonen.

Door onze bloedvaten stroomt het bloed dagelijks 7000 keer rond met een uiterst waardevolle lading. Zuurstof, voedingsbestanddelen en afvalstoffen vervoert het vasculaire systeem van orgaan tot orgaan, van cel naar cel. Het bloed bereikt elke afgelegen uithoek van ons lichaam, van onze teennagels tot onze haarwortels. Het bloed is niet alleen transportmiddel maar ook temperatuurregelaar en middelpunt van ons afweersysteem. Bloedtesten in de reguliere zorg kunnen bloedarmoede, ijzertekort, schildklierafwijkingen, auto-immuunziekten en bepaalde infecties aan het licht brengen. Maar uit het bloed kan veel meer informatie gehaald worden. Een geheel andere, orthomoleculaire en holistische, benadering van een bloedonderzoek kan preklinische belastingen & energetische belastingen aantonen. De uitslag van onze test geeft bijvoorbeeld ook bijzonder veel waardevolle en bruikbare informatie over meridiaan- en pathologische verstoringen van het lichaam, maar ook de darmgezondheid en activiteit van de neurotransmitters zal worden gemeten.

Hoe werkt het?

Koop via onze webshop de bloedtest. Wij sturen de bloedtest kit naar je thuis adres op, waarbij je er voor kan kiezen bij jezelf bloed af te nemen of via PMO

Als je hebt gekozen voor prikken bij PMO neem je zelf contact op met PMO voor een afspraak. Als je hebt gekozen voor prikken thuis zorg je vervolgens voor een staaltje van je eigen bloedbeeld door zelf te prikken en deze binnen 24 uur op te sturen. 

Let op! Je stuurt deze het beste alleen op tussen maandag en donderdag aangezien het laboratorium in het weekend gesloten is. 

Of je nou kiest voor een thuis bloedtest of een test via PMO: de bloedtest wordt altijd uitvoerig toegelicht met een customized gezondheidsplan opgesteld door ons team aan orthomoleculaire therapeuten en aangevuld met drie verschillende soorten supplementen van Mr and Mrs Green, om jouw drie grootste tekorten aan te vullen. Mr and Mrs Green stuurt jou enkele werkdagen na de uitslag van de bloedtest drie verschillende soorten supplementen toe die aansluiten bij jouw bloedbeeld.

Waarom niet gewoon laten testen bij de huisarts?

Het is natuurlijk altijd goed om jezelf regelmatig te laten controleren bij je huisarts. Echter gaat een huisarts vaak gericht op zoek naar aandoeningen om deze op te sporen aan te pakken met medicatie. Onze bloedtesten werken echter preventief, waardoor wij een veel breder scala aan bloedwaarden analyseren.

Mocht een bloedtest net een brug te ver voor je zijn kan je natuurlijk altijd onze gratis online test invullen. Vul alle antwoorden op de vragen in en ontvang meteen een gepersonaliseerd advies online!

De volgende zaken worden onderzocht:

Leverbelasting
Darmverstoring
Parasieten, bacteriën, schimmels, virussen
Hormonen
Zuurbase balans
B12-status
Vitaminen tekorten
Mineralen tekorten
Toxische belasting
Stress parameters
Voedingsintoleranties/sensitiviteit
Laaggradige ontstekingen
Insuline resistentie
Cortisol resistentie/tekort
Ontgifting
Bijnierblokkade
Endorfine resistentie/tekort
Laag schildklierhormoon syndroom
Bioritme verstoring
Lekkende barrière darm en mond
Tevens worden de reguliere waardes gemeten en geanalyseerd:
Trombocyten (aantal bloedplaatjes)
Rode bloedcellen (erytrocyten)
Witte bloedcellen (leukocyten)
Hemoblobine (Hb)
Hematociet (Ht)
Mean Corpuscular Volume (MCV)
Mean Corpuscular Hemoglobin Concentration (MCHC)

Het enige wat er nodig is zijn een aantal druppels bloed uit de vinger. Je kan hierbij kiezen voor een bloedtest bij jezelf te doen thuis waarbij je je eigen bloed prikt, of een bloedtest te doen bij 1 van onze prikpunten. Voor een bloedafname op locatie werken wij samen met PMO. PMO is gevestigd op verschillende plekken binnen Nederland en je kan hier terecht voor het bloedonderzoek die vanuit ons wordt aangeboden.

nl Dutch
X

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.